Een winkelomgeving aangenaam maken met narrowcasting 

Vandaag de dag is het van cruciaal belang dat je er als ondernemer alles aan doet om jouw winkel een prettige en vooral aangename uitstraling mee te geven.  

Winkeliers

Eén van de manieren die winkeliers toe kunnen passen om dit te bereiken is door gebruik te maken van enige vorm van narrowcasting. Wat is dit en waarom helpt het ter verbetering van jouw winkel? Tijd om hier achter te komen! 

Dé toevoeging voor iedere winkel  

Narrowcasting houdt in dat je een bepaalde boodschap direct aan de klant weet mee te geven. In tegenstelling tot normale reclame is narrowcasting gericht op een kleine doelgroep, het spreekt de klant op een rechtstreekse manier aan in de winkel. Dit wordt meestal gedaan met behulp van een speciaal scherm. Door dit scherm op te hangen in de winkel zal je bepaalde zaken met jouw doelgroep kunnen delen. Zo wordt er in wachtruimtes vaak een scherm opgehangen om het laatste nieuws op te tonen of om het weerbericht te laten zien.  

Geef winkelomveging sfeer 

Het is een eenvoudige manier om de winkelomgeving net even wat sfeer mee te geven. Door de bewegende beelden zal de klant altijd iets hebben om naar te kijken terwijl hij wacht. Door de lage investeringskosten en de eenvoudige werking is narrowcasting een vorm van marketing die door iedere winkel in ons land kan worden toegepast. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, een narrowcasting player en natuurlijk een laptop of een pc. 

Share