Lokale (online) marketing voor bedrijven in Amsterdam

26/08/2015blog, , , Standard

Stel u bent ondernemer in Amsterdam. Dan kan het zijn dat uw klanten voornamelijk uit deze regio komen. In dat geval is het een goed idee om ook uw marketing activiteiten op deze markt te richten. Hierdoor kunt u gerichter adverteren en over het algemeen betere resultaten behalen. Zo werkt het overigens ook met lokale marketing op online gebied.

Kansen voor lokale bedrijven op internet

Online liggen er voor lokale bedrijven erg grote kansen. Veel gebruikers van zoekmachines (uw klanten) zoeken op lokaal vlak naar bepaalde diensten. Ze gaan bijvoorbeeld naar de zoekmachines en typen: ‘dienst + Amsterdam’ (de diensten die u kunt leveren). De websites die vervolgens aan de top verschijnen krijgen alle kliks.  Dit kan worden bereikt met Seo Optimalisatie. Het is dus van erg groot belang om hier tussen te komen te staan. U laat een hoop potentiële klanten links liggen als u niet in de top staat.

De eerste pagina van de zoekmachine krijgt de meeste bezoekers. Hoe hoger op de eerste pagina u staat, hoe meer kliks en bezoekers u kunt verwachten. Maar bezoekers zijn natuurlijk niet bezoekers. Het gaat om de kwaliteit van deze bezoekers. U kunt voor enkele dollars duizenden bezoekers op uw website krijgen, dit zijn vaak lage kwaliteit bezoekers. De kans dat er iemand met u contact opneemt is nihil.

Als iemand echter zelf via een zoekmachine gebruik maakt om u te vinden, is dit een bezoeker van zeer hoge kwaliteit. De kans dat zo’n type bezoeker contact met u opneemt is zeer groot. Als u weet wat een klant voor u waard is, dan kunt u gemakkelijk berekenen hoeveel u bereid bent om uit te geven om een nieuwe klant in de deur te krijgen. Met SEO technieken kunnen online marketing bureaus ervoor zorgen dat u bovenaan komt te staan.

Share