voice-over

Voice over tarieven anno 2020: Verdient dat nog een beetje?

voice-overWe raken er ook in 2020 niet over uit gepraat. Want tja, wat kost een voice-over nou eigenlijk? En wat is een nette prijs voor een voice-over? Met haar aantrekkelijke en altijd actuele voice-over tarieven kan VoiceCowboys deze vraag misschien wel beantwoorden, en we hebben het de castingmanagers dan ook voorgelegd wat een goede prijs tegenwoordig.

Heeft VoiceCowboys de goedkoopste tarieven?

Heeft VoiceCowboys de goedkoopste tarieven? Het lijkt erop. Men kan dit doen door een versimpeling van het bestelproces, en men kan daardoor al een online voice-over laten inspreken dik onder de 200 euro. Dat zijn zeer betaalbare en acceptabele voice over prijzen dus. De klanten van het voice over bureau kunnen een voorselectie bekijken van Nederlandse voice over stemmen en stemacteurs, die vervolgens real time in slechts 3 kleine stappen kunnen worden geboekt.

Laag starttarief & voice over buy-out

VoiceCowboys wil niet alleen het allerlaagste voice over starttarief onder de €200 euro ex. BTW bieden, het moet ook leuker zijn om daar een voice-over te boeken. Kortom, een stemacteur boeken tegen scherpe tarieven. Het moet dus voordeliger en leuker zijn bij het Nederlandse voice-over bureau, maar ook beter. Beter, daarmee bedoeld men onderscheidende stemmen en zonder kleine lettertjes zoals een betaalbare voice over buy-out

Wat verdient een voice-over uiteindelijk?

Een freelance voice-over verdient uiteindelijk als zzp’er bij VoiceCowboys een uitstekend zzp-tarief. Want het grootste deel van de voice-over fee komt uiteindelijk bij de stemacteur terecht. Wat een voice-over verdient hangt dus af van het soort productie.

Zo verdient een voice-over meer met een radiocommercial inspreken dan met een bedrijfsfilm inspreken. Dit heeft te maken met het type productie. Want een commercial is vaak een reclameboodschap waar geld mee verdient moet worden. Dan is het logisch dat er ook een redelijk tarief voor de stemcteur in kwestie wordt gereserveerd.

Share